Vestecký rybník | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vestecký rybník

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.7  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zhruba 20 minut od centra Prahy najdete přírodní ráj pro vaše děti. Vestecký rybník a jeho okolí je malebné a klidné místo, kam můžete na procházku s kočárkem, s dětmi na odrážedlech i s většími ratolestmi pěšky. Jen se připravte na to, že odtud děti nebudou chtít odejít. Středem rybníka vede dřevěná lávka. Pokud vám to vaše odvaha dovolí, určitě se zastavte přímo uprostřed na dřevěných kulatých odpočívadlech. Když přejdete lávku, projdete stezkou k lesnímu hřišti. Vyřádí se zde malí i velcí. Dřevěné prolézačky, lana připevněná ke stromům, zemní trampolíny, kovový bubínek, skluzavky a lanové pavučiny děti nadchnou. S většími potomky si můžete ještě projít i Planetární stezku dlouhou 1,4 km. Začíná u lesíka a při jejím zdolávání se dozvíte mnoho nového o planetách sluneční soustavy.

> Otevírací doba

volně přístupné

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Vestec

> Komentáře