Tancování pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tancování pro děti

> Termín

14.11.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zdravím všchny děti co se rády baví :) Zvu vás na naše první tanečky v letošním roce 2015. Tentokrát bude téma princové a princezny!!! Proto přijďte v krásných šatech a kluci v kalhotách za prince :) Kdo nemá kostým vůbec nevadí přijďte v civilu:) Všechny děti dostanou odměnu! Naše tanečky jsou pro všechny věkové kategorie, předcvičuje se na známé dětské písničky. A děti tancují stejně. Pohyby jsou jednoduché aby se zapojily i menší děti. Pro větší děti se občas naučíme nějaký taneční krok. V mezičase tancování se hrají i soutěže o odměny. Vstupné je 65 kč. Prosím důležité je si rezervovat místo na emailu. [email protected] (kvůli odměnám apod.) Rezervace je závazná a pokud si místo rezervujete je nutno přijít nebo si najít za sebe náhradu. Kde : E-studio Andaluz - nám.SNP 32, černá pole Kdy: 14.11.2015 V kolik : 9:00 sebou jídlo a pití, k dispozici šatny se skříňkami Sál se nachází v 1.patře bez výtahu

> Otevírací doba

9:00-9:50

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: E-studio Andaluz - nám.SNP 32
E-mail: [email protected]

> Komentáře