Den otevřených dveří Ministerstva kultury | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den otevřených dveří Ministerstva kultury

Foto: Ministerstvo kultury

> Termín

28.09.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

V Den české státnosti 28. 9. 2024 bude možné již tradičně zavítat do prostor unikátního raně barokního Nostického paláce, sídla Ministerstva kultury ČR. Od 10 do 17 hodin bude k vidění pracovna ministra kultury, kaple Nanebevzetí Panny Marie, obrazárna a přes skleněný průhled i nostická knihovna. Těšit se můžete na komentované prohlídky interiérů i bohatý doprovodný program. V přízemí paláce se návštěvníkům představí příspěvkové organizace Ministerstva kultury ČR se svým programem. Nejen pro děti jsou připravena krátká představení loutkového divadla Toy Machine. Těšit se můžete také na ukázky lidové tvorby, nebudou chybět tvořivé dílničky, navlékání korálků, výtvarné aktivity, vyšívání krojů a osobně se potkáte s J. A. Komenským. Po celý sváteční den vás bude doprovázet hudba, k zakoupení budou zajímavé publikace, CD i DVD a na památku se můžete vyfotit u fotostěny historické opony Národního divadla. Upozornění pro návštěvníky: Vstup zdarma. Vstup bude možný pouze vrátnicí Nostického paláce přes bezpečnostní rám a s ohledem na kapacitu vnitřních prostor bude regulován. Prohlídky budou probíhat v organizovaných skupinách za doprovodu průvodců, délka prohlídkové trasy je cca 15 - 20 minut. Poslední komentovaná prohlídka bude začínat v 16.30 hodin.

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Maltézské náměstí 471/1
Telefon: +420 257 085 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře