Výstava Jízda s dětskou expozicí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Jízda s dětskou expozicí

> Fotogalerie

> Termín

03.05.2024-03.11.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

V centru současného umění EPO1 právě probíhá výstava Jízda, která návštěvníky provází uměleckým světem inspirovaným cyklistikou. Obklopeni objekty, obrazy a sochami více než čtyřiceti současných umělců, mohou přímo ve výstavě vytvářet svá díla také děti. Právě pro nejmladší generaci byl připraven speciální doprovodný program, který probíhá po celou dobu výstavy. Ti nejmenší tak mohou až do 3. 11. vykreslovat kousek po kousku obří omalovánkovou stěnu od umělce Davida Mazance nebo stavět svá miniaturní kola, vytvořená firmou Merkur speciálně pro tuto příležitost. V září a v říjnu se mohou děti těšit také na speciální umělecké workshopy. Kdo by neznal Merkur, který už neuvěřitelných 100 let pomáhá rozvíjet dětskou zručnost, kreativitu a fantazii. Stavebnice z kovových součástek tvoří nedílnou součást výstavy Jízda, firma Merkur totiž pro výstavu vytvořila speciální edici kol, která si mohou děti na místě sestrojit. A nejen ta, merkurové součástky nabízí obrovské množství možností, které si děti mohou užívat přímo v centru výstavy, zatímco rodiče budou sbírat inspiraci mezi uměleckými díly. Merkur není jediná zábavná část pro dětské publikum. Ve spodní části výstavního prostoru na ně čeká velkoformátová omalovánková stěna pokrytá postavičkami cyklistů a cyklistek, kteří se už těší na to, až je děti vykreslí. Omalovánky vznikly ve spolupráci s malířem Davidem Mazancem, který se řadí k vystavujícím umělcům Jízdy. Děti, které se nebudou chtít omezovat předkreslenou šablonou, si mohou nakreslit i vlastní umělecké dílo. Všechny tyto atrakce pro nejmenší jsou přichystány po celou dobu výstavy. Kromě toho se však mohou těšit také na speciální workshopy vztahující se k datům. 21. a 22 září a 21. října. Na tyto dny se děti mohou obzvlášť těšit, platforma Sport in Art, která doprovodný program k výstavě připravila, se postará o velkou porci inspirativní zábavy.

> Otevírací doba

Středa, čtvrtek, pátek od 12 do 18 hod.
Sobota, neděle od 10 do 18 hod.

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Trutnov
Ulice: Elektrárenská 322
Telefon: 605 399 966
E-mail: [email protected]

> Komentáře