Afrika v Hamace | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Afrika v Hamace

Foto: Studenti Hamaky

> Termín

04.07.2024-31.08.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Po neskutečně vzrušujícím roce vám přinášíme exkluzivní prodejní výstavu, na níž září mistrovské kousky od talentovaných absolventů malířského ateliéru Hamaka. Tito vášniví začátečníci se během krátké doby vypracovali na úroveň, kde jejich umělecká díla nesou světlo talentu a houževnatosti. Vystavené obrazy nejenže odrážejí jejich umělecký růst, ale také přibližují život v zapomenutém světadílu - Africe. Unikátní výstava na téma Afrika vám přináší vzácnou příležitost obdivovat originální díla, která reflektují život domorodých obyvatel, krásu afrických žen, bujnou přírodu a fascinující zvířecí království. Nechte se unést do světa, kde se barvy prolínají s emocemi a kreativitou. Očekávejte jedinečný zážitek, který osloví vaši duši a zanechá v srdci nezapomenutelný dojem. Tyto umělecké skvosty nejsou poze vizuálním potěšením, ale mohou se také stát krásným a výjimečným dárkem pro vaše blízké. Při návštěvě výstavy ateliéru Hamaka budete mít možnost zakoupit nejen krásné výtvarné kousky od talentovaných umělců, ale také přispět k dobré věci. Část výtěžku z prodeje uměleckých děl půjde na podporu neziskové organizace Adra, která se věnuje humanitární pomoci v Africe. Tím, že si zakoupíte některý z unikátních obrazů na výstavě, stávát se součástí nesobeckého příběhu a pomáháte šířit radost a podporu tam, kde je to skutečně potřeba. Přiďte sdílet krásu umění a zároveň poskytnout pomoc těm, kteří ji nejvíce potřebují. Vaše podpora má sílu měnit svět! Přijďte výstavu navštívit od 4. července do 31. srpna. Nechte se pohltit světem, kde se setkává barevná paleta s duší Afriky, těšíme se na vás! Vernisáž: 4. července v 17 hodin.

> Otevírací doba

denně kromě pondělí

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Slezská Ostrava
Ulice: Hradní 1
Telefon: 720 824 398
E-mail: [email protected]

> Komentáře