Festival na Břehu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival na Břehu

Foto: Martina Tichá

> Termín

26.7.2024-27.7.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

26.7. – 27.7. 2024 4. ročníks podtitulem „Rybníkářství“ V Obecním kempu obce Staňkov se už v pátek 26. července představí skupiny Jen tak tak a BIOPOP. Páteční večer však proběhne nejen ve znamení dobré hudby, ale také s promítáním. Film „Výlov“ Vám poskytne zajímavý, tak trochu jiný, ale unikátní pohled na Staňkovský rybník. Místní historik a stálý festivalový spolupracovník Jaroslav Papáček zdigitalizoval a sestříhal tuto událost natočenou Martinem Flaškou v roce 2000. Chybět nebude ani výstava, která zmapuje historii Staňkova. Mimořádně bohatý program Vás čeká také v sobotu 27. července. Připravena bude expozice „Rybářského muzea“, kterou na celý festival připravují studenti rybářství ze SŠRV Třeboň. O historii a současnosti rybníkářství v jižních Čechách a především na Třeboňsku, se dozvíte od předsedy představenstva Rybářství Třeboň Jana Hůdy, který je připraven odpovídat také na otázky od návštěvníků festivalu. Hlavním bodem sobotního programu jsou vystoupení kapel Antikvartet Dušana Vančury, Rybníkáři, Tom Tones, Epydemye a Echoes. Předskokanem bude host Brian Macedo. Poslechnout si tak můžete country, bluegrass, folk i rock. Průvodcem pátečním i sobotním programem pak bude moderátor televize Nova a především staňkovský patriot Karel Kopeček. Letošní, již 4. ročník FESTIVALU NA BŘEHU, pořádá obec Staňkov ve spolupráci s agenturou Exclusive Production. Autorkou myšlenky pořádání festivalu, jeho garantkou ale také duší, je starostka Staňkova Jana Srnec.

> Otevírací doba

16:00-23:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Staňkov
Ulice: Obecní kemp 2 u Staňkovského rybníka
Telefon: 608151001
E-mail: [email protected]

> Komentáře