Skřítkov Bechyně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skřítkov Bechyně

Foto: David Vrábek

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V lázeňském městě Bechyně objevíte expozici ručně vyrobených skřítků a víl Skřítkov Bechyně. Svět fantazie vytvořila paní Veronika Vrábková s rodinou a zobrazuje nejen pohádkové světy nejrůznějších skřítků a bytostí, ale také postavičky známých osobností. V Bechyni na adrese Dlouhá 52 otevřela rodina Vrábkova stálou expozici ručně vyrobených skřítků a víl – Skřítkov Bechyně. Expozice je vhodná pro všechny věkové kategorie. V jedné části místnosti skřítci dovádějí v pohádkovém lese. O kus dál Zoubková víla přepočítává své úlovky. V podzemí pak pilní mužíčci Pidimajzlíci kutají zlato. To jsou jen některé z exponátů fantazijního světa bechyňské autorky. V expozici se nachází přibližně devadesát postaviček. Na jejich výrobu používala speciální odlehčenou hmotu, kterou barvila akrylovými barvami. Velkou zajímavostí je i to, že postavičky mají lidské vlasy, paní Vrábková je totiž také šikovnou kadeřnicí a tak tento vzácný materiál nemusí složitě shánět. Postavičky vytvářejí různé scénky jako je lesní domácnost, retro byt, vodní svět a nakonec návštěvníky expozice zavede až do sklepa, kde skřítci těží zlato. Kromě těch pohádkových jsou zde také známé osobnosti, jako je například hudební legenda Karel Gott nebo Freddie Mercury. Pro děti je připravená i soutěž, která prověří, jak byly při prohlídce pozorné. Zdroj: https://www.kudyznudy.cz/aktivity/skritkov-bechyne

> Otevírací doba

Červenec a srpen: 9:30 - 17:30

V dubnu, květnu, červnu, září a říjnu máme otevřeno pouze víkendy a svátky od 10:00 - 16:30.

V lednu, únoru, březnu, listopadu a prosinci máme zavřeno.

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Bechyně
Ulice: Dlouhá 52
Telefon: 731579018
E-mail: [email protected]

> Komentáře