Hlas pralesa od 5. září v českých kinech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hlas pralesa od 5. září v českých kinech

Zábavný animovaný film pro celou rodinu od producenta Leonarda DiCapria OZI: Hlas pralesa od 5. září v českých kinech

 

Každý z nás může přispět k záchraně naší planety, stačí nebýt lhostejní a využít svůj hlas.  Buďme jako Ozi! Právě s tímto klíčovým apelem v září vstoupí do českých kin nový animovaný rodinný film OZI: Hlas pralesa. Dobrodružný příběh roztomilé orangutanky Ozi zábavnou formou reflektuje znepokojivý environmentální problém. Za posledních 22 let bylo vykáceno 50 % deštného pralesa! Producentem filmu je hvězdný Leonardo DiCaprio, který se v záchraně deštných pralesů dlouhodobě angažuje. OZI: Hlas pralesa dětem i jejich rodičům zpestří začátek školního roku – v tuzemských kinech bude k vidění od 5. září. Na českém znění se vedle dalších známých jmen podílí také Ben Cristovao, který dabuje krokodýla Gurda. 

OZI: Hlas pralesa patří do vzácné skupiny filmových počinů, jejichž rozměr překračuje plátna kin. „Věříme, že díky síle tohoto celovečerního filmu máme příležitost změnit naši planetu. Tým Ozi navázal partnerství s renomovanými organizacemi na ochranu zvířat a ochranu přírody, včetně International Animal Rescue. Cílem je představit a podpořit práci, kterou vykonávají v Indonésii, a poskytnout finanční prostředky na podporu této činnosti v budoucnu. Zaměřili jsme se na tři oblasti: ochranu zvířat, ekonomickou podporu a obnovu lesů. Značné procento zisku z filmu půjde přímo na tyto charitativní účely,“ zdůrazňují tvůrci filmu v čele s režisérem Timem Harperem a producenty Leonardem DiCapriem a Mikem Medavoyem. Každý návštěvník kina tak zakoupenou vstupenkou přispěje vybraným organizacím na ochranu zvířat a přírody. 

Partnerem uvedení filmu OZI: Hlas pralesa je Zoo Praha, která chová orangutany už od roku 1961 a kde se bude konat předpremiéra filmu.

 

 

Ozi, zvídavá a odvážná orangutanka, žije hluboko v deštném pralese s mámou Seemou a tátou JoJoem. Život v jejich idylickém hnízdě na vrcholku stromu je blažený, dokud jedné osudné noci lesní požár nezpustoší životy všech. Ozi je náhle oddělena od svých rodičů, naštěstí ji zachrání Kirani s Robertem z místního útulku pro osiřelé orangutany. Ozi je vyděšená a zmatená, ale postupně se díky laskavosti a trpělivosti své adoptivní rodiny naučí komunikovat pomocí znakové řeči.  Ozi začne na internetu zveřejňovat zábavné návody na život a záhy se stane virální senzací s příznivci po celém světě.

Když Ozi náhodou zjistí, že její rodiče jsou možná stále naživu, vydá se do deštného pralesa, kterému říkala domov, a snaží se je najít. Jenže bujná a živá krajina z jejích vzpomínek se zoufale liší od toho, co se před ní rozprostírá nyní. Odlesňováním je prales zničený, kam až oko dohlédne, a Ozi je zdrcená. Rozhodne se, že jejím novým posláním bude, vedle hledání rodičů, také dát všem vědět, co se děje. A přesně ví, jak to udělat – pomocí svých online příznivců a nových přátel Chance a Honkuse. 

OZI: Hlas pralesa je film plný naděje, který povzbuzuje mladou generaci, aby promluvila a použila svůj hlas k ochraně našeho vzácného světa.

Distributorem filmu OZI: Hlas pralesa je Continental Film.

 

           

           

           

           

19. 9. 2024



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře